SEGRE

Magda Garcia Baron

Vacunació de cuidadors i cuidadores

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

He fet diferents consultes a la delegació de Salut de Lleida. De les consultes a través de correu electrònic, que és com em van informar que ho havia de fer d’ara endavant, l’únic que he rebut és un mail en què has de posar el teu número CIP i et diuen si et pertoca vacunació. Preguntis el que preguntis, la resposta és la mateixa.

Res a veure amb la meva consulta referent a la “vacunació de cuidador/a de persona major de 90 anys sense grau de dependència”. En consulta telefònica, i per dos cops, a Salut em van dir que sí, que les persones cuidadores es vacunen amb la persona de la qual tenen cura, sense especificar cap més requisit.

Quan finalment citen la meva mare per la primera dosi al CAP Primer de Maig, sorpresa!, la infermera m’informa que únicament vacunen “cuidadors/es de persones amb grau 3 de dependència”. I dic sorpresa perquè en el meu entorn resulta que conec bastants casos en què sí que han vacunat cuidadors/res i/o familiars sense que la persona tingués cap grau de dependència, tal com em van informar al començament per telèfon des de Salut que aquestes persones tenien dret a la vacunació, en CAP com Eixample o Ferran.

Per tant, demano si us plau que algú m’informi d’aquest tema amb la veritat. Estic cansada de trucar, d’anar al CAP, de sentir excuses que sé, i les persones que les donen també ho saben, que són mentida. I que algú m’expliqui per què, segons el cap que et pertoqui, tens dret a la vacunació o no en tens.

tracking