SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

DIRECTOR:

Són les “notables excepcions” en el “panorama general”, atribuïbles a la formació de la figura del programador “que actua com un dinamitzador”, a l’informe sobre distribució, programació i públics de l’any 2020 que ha publicat l’Acadèmia de les Arts Escèniques d’Espanya, adreçat a acadèmics, professionals i persones interessades en aquest àmbit cultural”.

Juneda s’hi destaca “com un dels pocs llocs on s’ha aconseguit generar “una gran afició” en un context en què “és gairebé impossible promoure la creació de públics”. “Són algunes de les conclusions sintetitzades a partir de l’opinió de 1.200 professionals del sector que han respost enquestes i participat en grups de debat”.

L’Ajuntament garriguenc “ha rebut amb satisfacció aquesta valoració i assegura que “ve a refermar l’aposta decidida que s’està fent per les propostes culturals des de fa anys i que té els màxims exponents en la programació d’arts escèniques del Teatre Foment i el festival de música Els Rentadors”. Així ho explica el n. 549 del Somgarrigues. Que dos pobles (6.200 i 3.500 habitants, respectivament) hagin aconseguit ser aquesta referència, “notable excepció”, a nivell d’Espanya, és un fet digne, com a mínim d’elogis. I en pandèmia, encara més.

Diu, també, molt a favor, tant del públic que l’ha generat, com de l’activitat cultural de les dues viles. I són lleidatanes! Que corri la veu!

tracking