SEGRE
Toni Postius.

Toni Postius.SEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Segons la premsa esportiva, amb l’intent de fitxatge d’Mbappé pel Reial Madrid, Florentino Pérez va ficar un termini, si no havia respost l’oferta es considerava desestimada. Nasser al-Khelaïf, president del PSG no va arribar a contestar l’oferta.

La plataforma en defensa de la residència fa unes setmanes sembla que va fer un espòiler a la història en versió lleidatana: va demanar una reunió amb en Toni Postius per tractar el tema de la residència ficant un termini per rebre resposta entenent que, si transcorregut aquell termini no havia respost, ja no hi hauria resposta. Toni Postius no va contestar.

Sol hi ha una diferència. Mentre una sol·licitud es tracta de la compra d’un jugador, l’altra es tracta d’una petició a un polític per dialogar, perquè és l’únic cap de partit que no s’ha reunit amb la plataforma i és el regidor d’urbanisme. Cal tenir en compte que els polítics no deixen de ser servidors públics molt ben remunerats. Per cert, la seva funció és servir la gent i no imposar per sobre de la voluntat del poble i ignorar-los.

Senyors Pueyo i Postius, per què no feu el macroprojecte al terreny de l’antiga hípica (que segueix sent Pardinyes), així respecteu el terreny de la residència i solucioneu el conflicte? A més, està encara més lluny de Ciutat Jardí, que sembla que és el que els preocupa més a alguns.

tracking