SEGRE

M. Carme Blanch

A Lleida sí que hi ha bones persones

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR: El dissabte 5 de febrer, a les 4 de la tarda aproximadament, vaig ser atracada al carrer Valls d’Andorra, amb el procediment “d’espenta forta” (a l’obrir els braços i al caure, se t’emporten la bossa). La caiguda va ser una patacada forta, principalment a l’ull, ja que porto ulleres, la patilla es va trencar i em vaig fer mal. Porto un bon morat.

Al demanar ajuda, un senyor va anar a tota velocitat darrere del lladre i aquest, al veure’s acorralat, va llençar la bossa sota un cotxe i la vaig poder recuperar, sortosament. Aquesta persona es diu Àngel, i per a mi ha sigut un veritable àngel, juntament amb la seva filla Esther, que també em va ajudar. En aquell moment estava força atordida i molt feble.

Darrerament, a Lleida hi ha molts atracaments i ens sentim molt insegurs, ja que no veiem agents, ni de la Guàrdia Urbana ni dels Mossos d’Esquadra. Ara que comença el bon temps, moltes persones jubilades anem a fer una volta per prendre el sol i estem molt preocupats pel que ens pugui passar. Demanem que hi hagi més agents patrullant dins la nostra ciutat per tal d’evitar la inseguretat manifesta que porta a tants atracaments.

tracking