SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Només unes puntualitzacions. Ja només m’ha faltat veure reconegudes pel Govern Central les dades d’inversions que l’Estat ha executat a Catalunya. N’estic fart ja de sentir que ens plouria quantitat de milions en inversions i total res de res, vaja, com sempre.

Tots els polítics (abans d’eleccions i encara més després) no paren de llançar-nos floretes, però a l’hora de la veritat i un cop al poder, només cal veure els resultats de les seves promeses. Econòmicament, el poder central té els diners i ens dona el que a ell li convé (saben sobradament el percentatge que nosaltres hi aportem, però i què?). Respecte a la llengua, a part que voldrien prohibir-la si fos possible (ja no vindria d’una vegada més), fan tot el que poden per arraconar-la cada dia amb més contundència (25%, 155, llei audiovisual, etc.).

Políticament, està més que demostrat que tot el que a Catalunya es legisla ha de passar abans pel filtre centralista. Quant a la justícia, és evident que n’hi ha de dos tipus: si ets català ho tens clar, i si et declares espanyolista no formaràs part de la seva llista. Conclusió: és una obvietat que Catalunya és una colònia. Aleshores, doncs, i com a català que soc, que hi guanyo essent espanyol? Sí, els catalans fem coses (segons deia aquell il·luminat), però n’hi ha una que encara no l’hem acabat de fer, i és: fotre el camp

tracking