SEGRE

Josep Manel Fondevila Tolo

Carta del conseller d'Educació

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Aquest dilluns el conseller m’ha fet arribar una carta; no directament al meu correu (com la carta en dates prevaga del mes de març), sinó a través de la direcció del centre. Em descol·loca.

Les direccions dels centres estan saturades i desconcertades. En alguna ocasió, poques, s’han queixat directament per carta, però és que aquesta vegada han convocat una concentració a les portes de la Conselleria... i el conseller encara els encarrega que facin de carters. A la carta del març hi havia un reguitzell de beneficis (la baixada de ràtios a infantil, que era una demanda històrica) i a la carta actual les millores s’han reduït a 3+1+1.

Primer 1: avançament del curs escolar per a l’alumnat (el professorat hi és des de l’1 de setembre), amb tardes de lleure pagat.

Segon 1: protecció (jurídica) a les direccions si fan dúmping en alguna llengua o n’augmenten de preu alguna altra.

El conseller acaba dient que l’escola ha de ser verda, feminista, social i en català. Ho compro, però, i inclusiva, crítica i autocrítica, cooperativa, de qualitat...? Ni una paraula de currículums ni de la conflictivitat laboral; quin home!

tracking