SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR: Em dirigeixo amb aquesta carta a la seu de la Seguretat Social de Lleida per demanar com a ciutadana que se’ns atengui quan ens personem a les oficines de la seu de Cappont per poder solucionar les gestions que necessitem els ciutadans personalment i no demanar-nos que truquem per telèfon o demanem cita online, sent impossible poder comunicar-nos amb vostès, que treballen en aquestes oficines i que no ens agafen el telèfon.

Online m’ha set complicat gestionar la cita ja que m’és complicat. Jo parlo com a persona que a dia d’avui m’ha resultat impossible solucionar el meu problema ni m’han donat una solució per resoldre’l. Penso en aquelles persones que com jo tenen dificultats per gestionar qualsevol problema amb la seguretat social, persones grans que no entenen d’internet, que no saben llegir o escriure; com els ajudeu si no els ateneu personalment?

Quan arribem a l’oficina i ens doneu un paperet i que truquem, voldria dirigir-me a aquesta oficina i demanar si us plau que se’ns atengui personalment com a ciutadans que tenim dret a ser atesos i escoltats personalment; no per una màquina ni per un telèfon.

Desitjo que això canviï i es faciliti al ciutadà l’ajuda que necessita rebre. Atentament.

tracking