SEGRE

Família de Vicenta Parra Sánchez

Agraïment al servei d'Hematologia de l'Arnau de Vilanova

La fachada principal del hospital Arnau de Vianova.

La fachada principal del hospital Arnau de Vianova.SEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

Fa cinc anys que la vida va decidir endinsar-nos en el camí més difícil i dur que podíem esperar. Així, de manera sobtada i sense preguntar. El primer que vull dir és que en aquesta cursa de fons, només hi ha una vencedora. La número u. Ella és ma mare. La persona més valenta que he conegut mai.

Ella ens va ensenyar que la vida és un bonic viatge en què en algunes ocasions toca acceptar certes coses de la manera més positiva. Que res no és bo o dolent, simplement depèn de com vulguem afrontar-ho. I és que la vida decideix en quines circumstàncies et trobaràs al llarg del recorregut i desafortunadament, també decideix quan. Però per sort, nosaltres tenim el poder d’incidir en el com. I en això la meua mare ens va donar una lliçó de vida. Una dona imparable i lluitadora fins a l’últim dia de la seua vida, amb una actitud immillorable. Ella ha estat la responsable de transformar tot el dolor en amor. Per això i per molt més, estem orgullosos de tu, mama. Tinc la certesa que ens deixa el llegat més preuat. Afrontar tots els obstacles que et vas trobant per aquest camí anomenat Vida; de la manera més enèrgica per molt difícil que sigui.

Així que, malgrat la més profunda tristesa que tinc en aquest moment i tot i el buit que ma mare ha deixat en mi, sento la pau i l’alegria de saber que compto amb una família en què l’amor ens envaeix i atenua els moments més amargs. Gràcies, mama. Eternament agraïda per haver format part de la teua vida i ensenyar-me tot allò que únicament es pot aprendre d’una mare. El nostre més sincer agraïment a tots els participants d’aquesta cursa que han estat imprescindibles. Sembla que quan la vida et posa a prova també et regala la presència i l’atenció de les persones més increïbles. Ja que en un moment de tanta por i incertesa ens va posar al davant el millor equip mèdic que hauríem pogut trobar. Des del primer moment, vam tenir la sort de comptar amb un equip humà extraordinari que ens va donar la mà i no ens la va deixar anar des de llavors.

Vull agrair de manera especial al Dr. Toni García Guiñon i la infermera gestora de casos del Mieloma Múltiple de Lleida, la senyora Yasmina; per donar-nos tot el vostre suport i fer tot el que estava a les vostres mans des del primer dia. Gràcies. La meua mare estarà sempre agraïda amb vosaltres. Gràcies també a tot l’equip d’Hematologia de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Tant de l’àrea d’Hospitalització com de l’àrea d’Hospital de Dia. I gràcies a l’equip d’Infermeria del Banc de Sang i Teixits de Lleida. Sense tots vosaltres, no hauríem pogut fer aquest trajecte durant tots aquests anys. Ha estat un procés llarg i molt difícil, sobretot en els últims dies, però amb la vostra atenció i les vostres cures ens heu ajudat a mitigar el malestar.

La meua mare sempre va dir que comptava amb el millor equip, i així ho creiem la resta de la família. Aprofito, també ja que cada 5 de setembre es commemora el Dia del Mieloma Múltiple al món, per enviar molta força i energia a tots els pacients i familiars. Desitjo que avanci la investigació i s’aconsegueixi a la fi la tan desitjada cura d’aquesta malaltia.

I a tu, mama, només ens queda dir-te que allà on siguis, descansis en pau lliure de tot sofriment, però que continuïs donant guerra i continuïs sent una imparable com has estat sempre. Que ens cuidis i ens il·luminis per aquest nou camí que la vida, una vegada més sense preguntar, ens ha fet agafar de nou. I que nosaltres intentarem caminar pensant com ho faries tu, amb la fortalesa i la valentia que sempre ens has demostrat. T’estimem. Sempre amb nosaltres

tracking