SEGRE

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

En primer lloc, vull dir que haig esperat que s’acabés la temporada i les eleccions per no perjudicar els aspectes esportius i un partit polític que tenia a les seves files un dels “liquidadors”. No volia perdre el temps amb unes persones que no han sabut complir amb la responsabilitat de guiar la junta d’un club sense complir el seu compromís de la durada del seu mandat, amb quasi quaranta anys d’història, a la qual cosa ningú els va obligar. Però com que molts amants del bàsquet han dit que digueu la veritat d’aquesta traïció a l’esport lleidatà, intentaré aclarir alguns punts. Ja fa més d’un any que vau regalar la base, quan tots sabem que és el lloc on no hi ha pèrdues amb una bona direcció. Particularment vaig parlar amb gent de la junta, algun entrenador i fins i tot un regidor de la Paeria. També els equipatges van ser canviats per ficar-los com els del Força Lleida. Això és una mostra més de la premeditació d’aquesta “liquidació”.

Heu fet malbé el web del club, amb tot el que hi havia i el que heu deixat només en castellà. La presidenta, Sra. Anna Estrada i Sangrà, menteix quan diu que “era un club femení”, quan ni tan sols coneix la història o s’ha llegit el llibre “25 anys de bàsquet femení a Lleida”, o no afirmaria això. Amb data 21 de setembre del 1990, per pressions polítiques, vam haver de fer un intercanvi de categories masculines, havent de donar la del C.B. Lleida al C.E. Maristes, més tard Lleida Basquetbol, que, com a “agraïment” va fitxar jugadores i entrenadors dels nostres equips femenins, però uns anys després el Lleida Basquetbol es va tirar enrere i el nostre club va recuperar totes les jugadores que havien deixat tirades.

M’agradaria que diguéssiu la veritat. Si és per pressions esportives o polítiques, els lleidatans i tothom del bàsquet volem saber la realitat d’aquesta liquidació. Ningú es creu la historieta que vau dir. Confiem que un altre cop un club professional sense socis pugui demanar explicacions i no intenti fer desaparèixer el bàsquet femení. Per acabar, diré que el temps ficarà tothom al seu lloc i no voldria que el Força Lleida fes el mateix que els antecessors i deixi el bàsquet femení perquè no els interessa. El Club Bàsquet Lleida alguns el vam crear per donar el nom de Lleida a un club de bàsquet

tracking