SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creado:

Actualizado:

SR. DIRECTOR:

El motiu de la present carta és com a conseqüència de les declaracions fetes pel senyor Josep Borrell: “Les nostres dones estan aprenent a jugar tan bé com els homes.” Aquesta afirmació és la que m’ha motivat a escriure. 

No, senyor Borrell, no! Les dones juguen més bé que els homes!

Tenen molta tècnica, juguen més el toc de pilota i amb més seny. Jo encara he de veure que en un partit de futbol acabi amb una o diverses jugadores lesionades per les entrades brusques de les contrincants. Així mateix, als partits de futbol dels homes, si no hi ha algun de lesionat per la contundència de les entrades (justificades per la “virilitat” de l’home) del contrincant, el partit ha sigut un partit “fluix” o “laic”.

Senyor Borrell (i gent que pensa com ell), les dones, des de la seva prudència, sempre estan per damunt, mal que ens pesi, dels homes. Són més solidàries i tenen menys malícia, i quan fan alguna actuació fora dels canons esportius, són les primeres a reconèixer-ho.

Res més. Desitjo que aquesta forma que tenen les dones de fer esport (no solament al futbol) sigui l’exemple a seguir de tot el jovent (dones i homes) en general. Agraït d’haver pogut expressar-me sobre com veig el futbol femení.

tracking