SEGRE

margaret sospedra

Plataforma Animalista Terres de Lleida

Els Omellons i l'assassí de gats

Creado:

Actualizado:

SRA. DRIECTORA: 

Les festes de Nadal ja són a tocar, i de tocar, o no tocar, va aquesta queixa. 

Segons diuen les veus dels qui no parlen, però que han presenciat els fets, als Omellons hi ha un personatge que es dedica a atropellar, estrangular, enverinar i esquarterar els gats de les colònies, del carrer, perquè ens entenguem. I, atès que són de carrer, són responsabilitat de l’Ajuntament i, per tant, cal que aquest investigui i que denunciï. 

A més a més, aquest perillós personatge té el costum d’entorpir qualsevol acció encaminada a dignificar la vida d’aquests animals, habitualment exercida per dones del poble, com a cuidadores eternes, sense sou ni reconeixement, de qui històricament ha necessitat cures. 

Què fem?, ens ho mirem estupefactes i cridem al cel: “Quina vergonya!, pobrets, com ha pogut passar tot això?” Doncs, sí, això farem, i això s’està fent. Amb l’agreujant que tot plegat es veia venir, i ara toca lamentar- se, escridassar i culpar sense assenyalar ningú, sobretot sense assenyalar públicament, no fos cas que ens toqui de ple, perquè tots ens coneixem i toca desterrar la valentia i aparentar un bon veïnatge, encara que la consciència, si la tenim, no ens deixi dormir. 

Tal com digué Jules Verne: “La veritat i la justícia no sempre van agafats de la mà.”

Titulars del dia

* camp requerit
Subscriu-te a la newsletter de SEGRE
tracking