SEGRE

COLABORACIÓN

Seguim impulsant la governança republicana a les terres de Lleida

Seguim impulsant la governança republicana a les terres de Lleida

Seguim impulsant la governança republicana a les terres de LleidaSEGRE

Creado:

Actualizado:

Queden menys de tres setmanes per a les eleccions municipals, moment en el qual s’escolliran els representants de la ciutadania als diferents ajuntaments per als propers quatre anys. Entrem ara, doncs, en un període de precampanya electoral, amb les idees ben clares i amb el convenciment de la feina ben feta durant aquesta legislatura que aviat deixarem enrere. Una legislatura que no ha estat gens fàcil per als municipis, que han hagut de gestionar tot un seguit de situacions adverses: una pandèmia, diferents inclemències meteorològiques, els efectes de la guerra a Ucraïna..., entre altres problemàtiques derivades de les diferents casuístiques de cada municipi. No obstant les dificultats, ara s’obre un horitzó en el qual podem ser una mica més optimistes, i és que per fi tindrem uns pressupostos aprovats a la Generalitat per a aquest any 2023.

Els pressupostos més expansius de la història recent de Catalunya, amb una despesa de més de 41.000 milions d’euros, que ajudaran a impulsar els serveis públics com la sanitat, l’educació, els serveis socials i també impulsar l’activitat econòmica i industrial del país. I cal dir que s’han aprovat gràcies a la feina incansable d’Esquerra Republicana, que ha buscat el consens polític necessari per tirar endavant aquests comptes tan importants per a la ciutadania en un moment d’incertesa com l’actual. En canvi, d’altres han preferit fugir del govern d’una manera irresponsable i han decidit votar en contra d’uns pressupostos que ells mateixos havien dissenyat en gran manera.

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya a les terres de Lleida, no defugim les nostres responsabilitats i encarem aquestes eleccions municipals amb la voluntat de continuar implementant la governança republicana als municipis on governem actualment, i començar a aplicar-la en aquells municipis en els quals encara no som a govern. Perquè creiem que aquesta és la millor manera de governar, al servei de tota la ciutadania i sense deixar ningú enrere.Com per exemple ho estem fent des de la Diputació de Lleida, amb el Joan Talarn al capdavant, incrementant un 25,70% els diners destinats a ajuntaments i consells comarcals respecte del mandat anterior, i fent-ho de manera equitativa, no al servei només d’uns quants. O com també ho estem fent amb el Miquel Pueyo al capdavant de la Paeria de Lleida, revertint progressivament la situació d’endeutament crònic que va deixar l’anterior govern socialista i desencallant projectes estratègics per a la ciutat que feia molt temps que estaven en un calaix.Esquerra Republicana de Catalunya som una eina útil al servei de la ciutadania, som els que fem que les coses passin en benefici del bé comú.

Quan som a les institucions, governem republicanament, transformem la realitat i treballem per millorar la vida de la gent. Ara ens sentim preparades i preparats per continuar treballant des de tots els municipis per fer de Lleida una terra d’oportunitats i seguir caminant cap a una República Catalana lliure i pròspera.

Seguim impulsant la governança republicana a les terres de Lleida

Seguim impulsant la governança republicana a les terres de LleidaSEGRE

tracking