SEGRE
Ens ho juguem tot

Ens ho juguem totSEGRE

Creado:

Actualizado:

El proper 23 de juliol estem davant d’unes eleccions que, com sempre en democràcia, són molt importants i gairebé diria que aquest cop són decisives per al futur del nostre país, de les generacions que ja som grans i hem construït aquest present i també d’aquelles que han de gaudir-lo i han de construir el futur. Fa ja molts anys que vam conquerir la democràcia a Espanya, ningú ens la va regalar. La vam construir amb un esperit que es basava en la convivència, la llibertat i la solidaritat.

Tot i que alguns tinguin la dèria de malmetre el record del que van suposar aquells anys, cal que recordin que la democràcia que avui tenim no hauria estat possible sense unes bones bases i no seríem una democràcia reconeguda internacionalment. Tot això avui pot estar en qüestió i ho hem d’impedir amb la força dels arguments i de les dades. És increïble com de quotidiana s’ha fet la frivolitat en l’anàlisi, la mentida en les dades, la desqualificació de l’adversari, la ridiculització d’aquell o aquella que no pensa com nosaltres.

És terrible veure com es pontifica des de la veritat absoluta sense atendre el raonament de l’altre i, per tant, creant divisió quan el que hauríem d’estar treballant és en la cerca d’espais comuns, del diàleg, de l’acord. En definitiva, buscant la convivència i evitant la confrontació.És important el respecte a l’altre, escoltar les idees de l’altre, aprendre del que pensa diferent. En definitiva, construir un país per a tots i totes.Em temo que la campanya que estem vivint aquests dies va justament en una direcció absolutament contrària i fa que els resultats que en surtin siguin, a més d’importants, decisius.

És evident que jo recolzo el President del Govern, Pedro Sánchez, i algú ho podrà relativitzar. Sàpiguen que ho faig des del convenciment que les idees que he expressat més amunt, qui millor les representa i pot tirar-les endavant en la construcció del futur és Pedro Sánchez. Ho faig perquè comparteixo la seva ideologia i el seu pensament, però també perquè el conec bé, he treballat amb ell i puc donar fe de lo cabdal que ha estat el seu paper perquè avui Catalunya sigui el país que és i amb les possibilitats de futur que té.

Un President que ha estat valent en la defensa dels seus projectes, que ha fet d’Espanya un país respectat i amb projecció, que ha presidit un govern que ha resistit una pandèmia mai vista, que ha tingut que tirar endavant les conseqüències d’una guerra en territori europeu amb especial cura de que no afectés els espanyols i espanyoles amb més dificultats econòmiques.La mesura de lo bé que ha treballat aquest govern presidit per Pedro Sánchez és la reacció d’aquells que es consideren els amos del país i els fa nosa aquells i aquelles que democràticament els espanyols i espanyoles han decidit que els governi.Tanta mentida, tanta ràbia, tanta desqualificació només es poden explicar per la impotència de trobar arguments sòlids per fer l’oposició al govern. No els importa dividir, confrontar la ciutadania, els és ben igual si serveix els seus interessos. Faríem bé els ciutadans i ciutadanes de calibrar de cara al dia 23 què ens convé.

Estic segura que coincidirem la immensa majoria que ens convé aprofundir en tot allò que hem construït i avançar en aquesta línia.Ens convé Pedro Sánchez, ens ho juguem tot.

tracking