SEGRE

Creado:

Actualizado:

“Els dic: tranquil·la, que jo m’he operat per no tenir fills.” Així, amb tota la barra explica Naim Darrechi com enganya les dones després de mantenir relacions sexuals sense protecció.

Té 19 anys i és l’usuari espanyol de TikTok amb més seguidors, 27 milions. Al noi li costa el condó i decideix unilateralment no fer-lo servir: “Tio, és estrany que no n’hagi deixat cap d’embarassada tants anys així, o sigui que començaré a acabar sempre a dins.” I es fa un tip de riure amb el youtuber que l’entrevista a costa de noies que són simples forats per a ells, els mascles.

Aquesta pràctica que ens ha escandalitzat té nom, cosa que vol dir que no és nova. Es diu stealthing –vindria a ser actuar furtivament– i consisteix a treure’s el condó durant la copulació tot i haver acordat que s’usaria. Un jutjat de Salamanca va condemnar un home a pagar 2.000 euros de multa i 1.000 d’indemnització per treure’s el preservatiu i seguir amb la penetració, sense coneixement ni pacte previ.

Es va qualificar d’abús al considerar que no hi havia ni violència ni intimidació però estem segurs que no violenta ni intimida cosificar i menysprear d’aquesta manera les dones sotmetent-les a un risc que no desitgen? I vantar-se’n com fa Naim Darrechi? Quina societat més galdosa ens està quedant amb aquests influencers erigits en filòsofs de l’era contemporània! S’han fet amos i senyors de potents altaveus des d’on arrosseguen milers de persones, moltes d’elles joves que els admiren.

El fastigós d’en Darrechi ja va ser detingut al maig per desobediència i resistència a l’autoritat participant en una trobada multitudinària que incomplia totes les mesures anti-Covid. Ara, el pobre tiktoker està preocupat.

No pas per mentir ni per agredir. Ni tan sols per la possibilitat de contreure o encomanar malalties de transmissió sexual. I ara! Ell pateix per l’efectivitat dels soldadets, que no fecunden ni amb llibertat absoluta.

Espero que tingui motius reals de preocupació i que la Fiscalia investigui a fons el seu relat immund per molt que es disculpi. Diu Irene Montero que “ejacular dintre sense consentiment és avui abús sexual” però la nova llei ho reconeixerà com a agressió. El problema és que violadors i abusadors són més ràpids i eficaços que les lleis.

tracking