SEGRE

TRIBUNA

Lleida, guanyadors a la millor programació de festes majors de Catalunya

Lleida, guanyadors a la millor programació de festes majors de Catalunya

Lleida, guanyadors a la millor programació de festes majors de CatalunyaSEGRE

Creado:

Actualizado:

I el premi a la millor programació de festes majors de Catalunya és per a.. Lleida! I així ens proclamàvem com a guanyadors dels Premis ARC en aquesta categoria durant la seva XX edició, i, a més a més, celebrada a la ciutat guanyadora, a la nostra ciutat, a Lleida. Els Premis ARC són els premis de referència de la indústria musical del directe a Catalunya, atorgats anualment per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), amb l’objectiu de promocionar i donar visibilitat i valor a la indústria de la música en directe a Catalunya, i promoure l’autoria i la creació musical feta aquí.

Amb aquest premi demostrem la feina feta que hi ha darrere d’una festa major: dies, setmanes i mesos reunint-nos amb gent, organitzant la programació, gestionant-la, permisos, necessitats.

Però ho hem aconseguit! Hem aconseguit ser la millor festa major de Catalunya, perquè treballem dia a dia i braç a braç, amb un equip consolidat que busca el millor per a la ciutadania i una programació per a tots els públics, per acostar la cultura i el talent local i nacional a la ciutat lleidatana. Les festes majors de Lleida les hem anat transformant i modernitzant per aconseguir unes festes culturals, plurals, properes i per a tothom, i alguns exemples són l’avançament de la programació i horaris dels actes per aconseguir que sigui tot més conciliador. La seguretat de totes i tots els ciutadans amb un punt lila i rainbow per proporcionar informació i atenció, així com ajuda, si fos necessari.

L’aposta per la cultura de proximitat i el talent local, perquè a Lleida, en tenim, tenim molts artistes, músics, ballarins, cantants.. I això omple la ciutat de vida. L’ampliació dels horaris i trajectes d’autobusos, perquè apostem per la sostenibilitat i que tothom qui vulgui assistir als actes ho pugui fer de forma segura, sense la necessitat d’haver de desplaçar-se amb el seu propi vehicle.

Treballem per oferir una programació per a tots els públics, que agradi a totes i tots els lleidatans i que barregi la cultura i la tradició lleidatana i catalana amb tot allò més recent que ja forma part de la tradició de les nostres festes majors. Per exemple, aquest any vam recuperar l’àguila, una figura de la tradició catalana, o el ball de valencians, que a Lleida feia anys que no es festejava.A més, també estem molt contents perquè aquesta feina que expliquem té les seves recompenses, com per exemple la Romeria dels Fanalets de Sant Jaume, que ha estat declarada com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional.Hem construït unes festes plurals per a tots els públics i que tothom pot gaudir i viure-les amb seguretat, i amb el guardó que vam recollir dimecres passat com a millor programació de festes majors de Catalunya ho corroborem.Aquest premi no només és per a Lleida, sinó que és per a tots aquells municipis de Lleida que celebren les festes majors. Porto molts anys treballant en festes i recollir aquest premi és un somni.

La música en directe és una part essencial en el dia a dia i durant les festes, ja que omplen de vida els carrers.Estic molt orgullós del que fem a la nostra ciutat. Fem coses molt boniques, de molta qualitat i amb talent. Llarga vida a les festes, a la cultura, a la música i al talent, i visca Lleida!

Lleida, guanyadors a la millor programació de festes majors de Catalunya

Lleida, guanyadors a la millor programació de festes majors de CatalunyaSEGRE

tracking