SEGRE
Fem història per seguir endavant!

Fem història per seguir endavant!SEGRE

Creado:

Actualizado:

El passat diumenge 23 de juliol tots i totes vam tenir una nova oportunitat d’expressar amb el nostre vot el país que volem per als propers 4 anys. Després de la decisió, valenta i decidida, del president Pedro Sánchez d’avançar les eleccions per tal que els ciutadans i ciutadanes diguéssim la nostra, ha quedat clar (diria més, meridianament clar) que l’elecció ha estat seguir amb el progrés i els avenços endegats aquests darrers anys.

I aquí, a casa nostra, Lleida, Pirineu i l’Aran ha dit no a la dreta. Lleida ha dit no a retrocedir en drets i ha fet més, molt més difícil un possible govern de PP i Vox. A Espanya, la ciutadania ha dit alt i clar que vol, que necessita seguir amb un govern de progrés. POSE i Sumar han assolit quasi 11 milions de vots, una xifra prou contundent per no donar-li l’esquena. Ara, caldrà que totes les formacions es posicionin des de la responsabilitat i la mirada ampla. L’opció, si realment som demòcrates i volem donar compliment al mandat de la majoria, només pot ser revalidar el govern de progrés que encapçala Pedro Sánchez. També els lleidatans i lleidatanes hem avalat clarament el govern presidit per Pedro Sánchez, que ha aconseguit més de 68.000 vots (53.860 al PSC i 14.407 a Sumar). El Partit Socialista hem fet un resultat històric, que no aconseguíem des del 2018, a tot el territori, amb el qual recuperem el segon diputat socialista i, per primer cop, aconseguim els tres senadors socialistes per a la nostra demarcació. Per tot plegat, sobretot, vull expressar el meu agraïment més sincer.

Soc conscient que hem rebut vot prestat de persones que potser no ens havien votat mai o que en algun moment s’havien desil·lusionat. Per això, recuperar aquesta confiança i il·lusió ens dona més força i més responsabilitat a l’hora de defensar els interessos de Lleida, el Pirineu i l’Aran, com he fet fins ara i amb més contundència si cap. Som més els i les que a Lleida, Catalunya i Espanya hem dit alt i clar que no volem ni una passa enrere en drets i llibertats, que no es pot derogar tot allò que hem aconseguit per a la nostra gent gran, per als treballadors i treballadores, els i les estudiants, la nostra sanitat, educació, i igualtat.

Hi ha moltes raons per seguir avançant, tantes com cada un dels 53.860 vots a Lleida, els 1.213.006 vots a Catalunya i els 7.760.970 vots socialistes a Espanya. Per tots ells, endavant i gràcies!

Fem història per seguir endavant!

Fem història per seguir endavant!SEGRE

tracking