SEGRE

Ibai i la Vetllada de l'Any, i la Kings League a la TV

Ibai i la Vetllada de l'AnyI la Kings League, a la TV

Ibai i la Vetllada de l'AnyI la Kings League, a la TVSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

No perdrem ni un minut en explicar qui és Ibai Llanos. El popular creador de continguts a la xarxa i líder de la recent Kings League segueix esprement el meló. Ara acaba de presentar la Vetllada de l’Any, la tercera que promou, i que es basa en combats de boxa entre personatges del món d’Internet que l’envolta, com Jägger, Spursito o Carola.

En definitiva, un altre espectacle que suma a la cartera de Llanos, que a més té la benedicció del Govern d’Espanya, ja que formarà part del Bo Cultural Jove anunciat que permet als més joves gastar-se 200 euros en cultura. La Vetllada de l’Any s’emetrà exclusivament per Twitch.

Parlant de Llanos, cara visible de la Kings League al costat de Gerard Piqué. El que havia de ser un espai trencador que viuria en exclusiva a les xarxes i les plataformes d’streaming, a poc a poc es va tornant una mica més convencional. Segurament amb l’objectiu d’apropar-se als pares dels joves -els que han de comprar les entrades-, l’any passat van iniciar col·laboració amb Esports3 de TV3. Ara, juntament amb la recent Queens League, Piqué ha anunciat que la seua lliga es podrà veure també a Mediaset, és a dir, Telecinco i Cuatro.

Ara aquells directes on regnava el safareig per sobre de la qualitat tenen més sentit que mai.

Ibai i la Vetllada de l'AnyI la Kings League, a la TV

Ibai i la Vetllada de l'AnyI la Kings League, a la TVSEGRE

tracking