SEGRE

IFR presenta VisionBot, la seva solució d'intel·ligència artificial

IFR presenta VisionBot, la seva solució d'intel·ligència artificial

IFR presenta VisionBot, la seva solució d'intel·ligència artificialSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

VisionBot pot reconèixer imatges en temps real, interpretar escenaris i transformar text en veu. La van presentar a fira tecnològica Food 4 Future

IFR

, la consultora de negoci i proveïdor de referència de solucions de gestió empresarial basades en tecnologia Microsoft, va presentar VisionBot

al Food 4 Future 2023, la seva solució tecnològica basada en intel·ligència artificial. Així mateix, durant el congrés d’innovació i tecnologia més important d’Europa per al sector de l’alimentació i la beguda, la companyia tecnològica va generar sinergies i va poder compartir els seus projectes, solucions i iniciatives per al sector de l’alimentació, preparades per superar els reptes futurs que presenta la indústria.

VisionBot va ser el producte amb més acollida per al públic durant la jornada. Es tracta d’una tecnologia que permet el reconeixement d’imatge en temps real a través d’intel·ligència generativa i artificial, per a la interpretació d’escenaris i transformació de text en veu, amb múltiples usos d’aplicació. Entre les diferents aplicacions d’aquesta tecnologia hi ha la classificació d’aliments, la capacitat d’identificar persones i objectes, la possibilitat de detectar persones a zones prohibides o la interpretació de situacions de perill.

A banda de l’assessorament per part dels professionals de la companyia, al llarg dels tres dies de la fira, més de 8.000 visitants van descobrir altres solucions pioneres d’IFR pensades per al sector alimentari, la cadena de subministrament i la distribució, que treballen amb intel·ligència artificial, milloren els processos de control de qualitat i incrementen la productivitat i eficiència de la producció i de la cadena de subministrament. A més, els professionals de la companyia van impartir ponències durant l’esdeveniment. Joan Franch, Technical Manager, i Miguel Angel Ortuño, director comercial, han participat en la ponència IFR Solutions for Food Industries a l’Arena Industry Solutions Stage; i Xavier Clua, Director of Business Consulting, ha compartit la seva visió sobre l’aplicació intel·ligència artificial al sector alimentari, al col·loqui Understandig the Age of AI”a l’Innovation Area.

IFR va mostrar la seva visió sobre la robotització d’aquestes indústries.

tracking