SEGRE

POLÍTICA RELLEUS

Albert Batalla no optarà a l'alcaldia de la Seu d'Urgell

Després de deu anys com a alcalde i catorze a l’ajuntament i com a diputat || Apadrinarà el projecte Junts per la Seu

Batalla ha estat al capdavant de l’ajuntament de la Seu deu anys.

Batalla ha estat al capdavant de l’ajuntament de la Seu deu anys.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va anunciar ahir que no optarà a la reelecció per a l’alcaldia de la ciutat a les eleccions municipals del 2019. Després de catorze anys a l’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell, deu dels quals com a alcalde, va explicar que sent “que ha arribat el moment del relleu” i va considerar que “la limitació dels mandats en càrrecs executius, com és una alcaldia, sempre és positiva”. Batalla també ha estat catorze anys diputat al Parlament (2003-2017). Va llançar un missatge de “tranquil·litat” i va anunciar que el partit “treballa intensament per aconseguir un relleu amb garanties”. Va anunciar que al setembre donaran a conèixer el projecte de Junts per la Seu amb “una proposta àmplia i transversal” que seguirà treballant per “obtenir una confiança majoritària” dels veïns de la ciutat que els permeti revalidar l’alcaldia.

Una proposta similar que Toni Postius va anunciar per a la ciutat de Lleida. El grup busca “nous lideratges, idees, energies, però la mateixa actitud de treball constant, ambiciosa i en positiu per a la ciutat que volem”, va insistir. Per a l’encara alcalde, “acaba una etapa però que donarà pas a una que encara serà millor”, i va afegir que la decisió de no renovar el càrrec “és una molt bona notícia per a la ciutat” ja que hi haurà “forces renovades i màxima energia” per “continuar portant la Seu per bons horitzons”. Va assegurar que “sortir de la primera línia no significa que me’n vagi a casa” i va insistir que no s’apartarà de la política “però des d’una altra línia”. Pel que fa a l’any que li queda de mandat, va explicar que “serà apassionant” perquè “encara ens queden projectes i molta feina a fer i completar”, va concloure.

El desembre del 2017 tampoc va optar a entrar la llista de JxCat després de catorze anys com a diputat

La renúncia d’Albert Batalla a la reelecció és la segona que s’ha anunciat a les capitals de comarca després de la de Ramon Royes a Cervera, malgrat que en aquest cas va assenyalar que la renúncia està motivada per motius de desgast. No obstant, fonts del partit van assenyalar ahir que la situació a Cervera es pot reconduir.

tracking