SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Cau runa del cine del Casal de Cervera i posen tanques al carrer

Els bombers sanegen part de la façana

Els bombers van abalisar ahir la zona per evitar que els vianants passessin al costat de la façana.

Els bombers van abalisar ahir la zona per evitar que els vianants passessin al costat de la façana.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La façana del cine del Casal de Cervera va patir ahir al matí uns despreniments que van obligar els Bombers a abalisar la zona per evitar que la runa pogués caure sobre els vianants. Els fets van succeir poc abans de les onze del matí en aquest edifici de la capital de la Segarra. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació dels Bombers de la Generalitat, els efectius de la qual van sanejar la façana, van retirar part de l’arrebossat i van senyalitzar la vorera per evitar que els transeünts poguessin atansar-s’hi.

A més, es va donar avís a la Policia Local.

El cine va tancar l’any 2014 al no poder fer-se càrrec de la digitalització de la sala. No obstant, des d’aleshores funciona periòdicament projectant pel·lícules i oferint obres de teatre.

Els Bombers de la Generalitat van actuar ahir en un altre despreniment de façana que va tenir lloc a Lleida ciutat. Concretament a l’edifici situat al número 15 del carrer Alcalde Porqueres. La runa va caure d’una cornisa i al lloc es van desplaçar dos dotacions amb un vehicle i el camió escala. Després de sanejar la façana, el president de la comunitat es va fer càrrec de la situació.

tracking