SEGRE

MUNICIPIS TURISME

Editen un fullet per promocionar nou rutes senderistes i de BTT de Vilaller

Per respondre a la demanda dels visitants que sol·licitaven informació a l’ajuntament

El camí de Riupedrós, una de les rutes que es promocionaran.

El camí de Riupedrós, una de les rutes que es promocionaran.A.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilaller ha editat un fullet per promocionar nou rutes senderistes i cicloturistes. El consistori respon així a l’“alta demanda” dels turistes que arriben al municipi sol·licitant informació sobre els circuits que es poden recórrer a peu i en bici pel terme municipal. Les rutes estan classificades segons la dificultat, els quilòmetres i la durada i el fullet inclou també una llista de carrers amb els serveis que es poden trobar al municipi i els principals atractius turístics de la població.

L’alcaldessa, María José Erta, va explicar ahir que aquest mapa de serveis té com a objectiu que els turistes visitin el poble i generin negoci als establiments locals. “Un dels nostres atractius turístics és l’entorn natural i per aquesta raó, el fullet obre un nou ventall de possibilitat per acollir turistes”, va assenyalar la primera edil. Així mateix, Erta va apuntar que “la idea era fer una recopilació de les nou rutes que hi ha per donar a conèixer el municipi”. Es tracta de la primera vegada que s’edita un fullet d’aquestes característiques i la seua publicació s’emmarca en el projecte Descobreix Vilaller, que consisteix en una sèrie d’iniciatives de publicitat i de promoció.

S’ha de recordar que el consell comarcal promou la senyalització de quinze rutes i un centre de BTT que oferirà diferents itineraris de lliure accés senyalitzats i pensats per a tots els nivells del ciclisme de muntanya. Aquest projecte preveu una inversió que ascendeix a un total de 54.947 euros, finançats amb fons Leader i el consell, i el projecte ja està en licitació.

Per la seua banda, l’ajuntament de Vilaller ja ha acabat les obres per a la renovació de la travessia de la carretera N-230, així com l’habilitació de noves zones d’estacionament.

tracking