SEGRE

La Guàrdia Civil entra a l'ajuntament d'Almacelles per presumptes contractacions irregulars

El consistori explica que els agents tenien una ordre per recollir informació sobre diferents expedients antics

Un agent de la Guàrdia Civil treu caixes amb documents de l'edifici de l'ajuntament d'Almacelles.

La Guàrdia Civil entra a l'ajuntament d'Almacelles per presumptes contractacions irregularsÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha entrat aquest dimarts a l'Ajuntament d'Almacelles i al museu del municipi en una operació ordenada per la Fiscalia per presumptes contractacions irregulars. El jutjat d'instrucció número 3 de Lleida, encarregat de la causa, ha decretat el secret de sumari.

L'ajuntament d'Almacelles ha explicat a través d'un comunicat que els agents s'han personat al consistori amb una ordre per recollir informació sobre diferents expedients antics. També assegura que ha col·laborat des del primer moment i ho continuarà fent perquè la justícia faci la seva feina.

Mentre es du a terme l'operació les dependències municipals estan buides i tancades al públic i només resten a dins l'alcalde i la secretària.

L'operació ha començat cap a les 8.00 hores i des de mig matí agents s'emporten de l'ajuntament caixes amb documents.

Comunicat de l'ajuntament d'Almacelles: "Al llarg del dia d’avui s’ha efectuat una diligència d’entrada i registre a les oficines de l’Ajuntament d’Almacelles, acordada pel Jutjat d’Instrucció número tres de Lleida, en mèrits d’una causa de la qual es desconeixen més detalls. Des de l’inici de la diligència, l’activitat dels professionals, amb l’Alcalde al capdavant, ha estat d’absoluta col·laboració amb els agents actuants i amb el Sr. Lletrat de l’Administració de justícia, facilitant l’acopi i l’anàlisi de tota la documentació que ha sigut requerida. L’Alcalde, Josep Ibarz, vol destacar la cordialitat dels agents i mostrar la seva absoluta confiança en l’Administració de Justícia, cridada a intervenir de forma artificiosa en la vida del municipi en múltiples ocasions, judicialitzant pulsions què haurien de ser resoltes per altres vies. Almacelles no es mereix aquesta manera de fer política."

Tot terrenys i furgonetes de la Guàrdia Civil davant de l'ajuntament d'Almacelles.

Actuació de la Guàrdia Civil a l'ajuntament d'AlmacellesÒscar Mirón

tracking