SEGRE

Operació policial a Bell-lloc contra el tràfic internacional de silurs

Almenys quatre persones han estat detingudes

El dispositiu ha començat a les cinc de la matinada en un magatzem del carrer Joan Maragall

Operació policial a Bell-lloc contra el tràfic internacional de silursACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys quatre persones han estat detingudes aquest dimarts al matí a Bell-lloc d'Urgell en el marc d'una operació policial internacional contra el tràfic de silurs morts per al consum humà. L'operatiu està coordinat per l'agència europea Eurojust i té vincles a Romania, Itàlia i també França i el cas es troba sota secret de sumari, segon l'agència ACN.

Fonts judicials han explicat que als detinguts se'ls acusa de delictes de pesca il·legal amb mètodes prohibits i contra la salut pública ja que es dedicarien a transportar els silurs, en males condicions d'higiene i salubritat, cap al nord d'Europa, a països on se'n consumeix la carn. El dispositiu ha començat a les cinc de la matinada en un magatzem del carrer Joan Maragall d'aquest municipi del Pla d'Urgell.

L'operatiu ha anat a càrrec d'agents de la policia espanyola que s'han desplaçat a Bell-lloc d'Urgell a primera hora del matí amb dues furgonetes i també diversos vehicles amb agents de paisà. També hi han participat Agents Rurals.

Agents de la policia espanyola amb Agents Rurals a la porta d'accés del magatzem de Bell-lloc d'Urgell on han estat detinguts quatre persones per delictes de tràfic de silurs.

Operació policial a Bell-lloc contra el tràfic internacional de silursACN

tracking