SEGRE

CINE CERTÀMENS

Animac també per a adults

El cantant Fermín Muguruza presenta el seu primer llargmetratge d’animació || Xarrada de Juanjo Sáez, director d’‘Arròs covat’, sobre la seua nova sèrie

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fermín Muguruza, líder de la banda de punk Kortatu, va presentar ahir a Animac el seu nou projecte: un llargmetratge d’animació per a adults titulat Black is Beltza. Es tracta d’un film amb molta acció que transcorre en escenaris com Nova York, l’Havana i Almeria, entre d’altres. Ho va fer amb tot luxe de detalls, descobrint davant d’una Sala Leandre Cristòfol plena les il·lustracions i dissenys dels personatges, l’storyboard i un petit teaser.

També va tenir lloc la projecció del quart episodi de la sèrie catalana Heavies Tendres, abans de la seua emissió per TV3 aquest diumenge. El creador, Juanjo Sáez, i el productor, Roger Torras, van treballar junts a Arròs covat, de la qual la sèrie hereta part de l’equip i el característic estil. El principal repte aquesta vegada va ser realitzar capítols el doble de llargs i experimentar amb una estètica molt senzilla però més fluida que la de la predecessora. El punt fort és un guió amb anys de treball darrere i moltes referències nostàlgiques.

Ambientada al barri de la Sagrera de la Barcelona preolímpica, Heavies Tendres submergeix l’espectador en el remolí d’emocions adolescents dels dos protagonistes. Els autors celebren la possibilitat de ser presents a la televisió (encara que sigui fora de prime time), però que els capítols es puguin recuperar a internet els resulta imprescindible per poder arribar al seu públic.

El músic Fermín Muguruza comparteix amb el públic el procés de creació de ‘Black is Beltza’.

El músic Fermín Muguruza comparteix amb el públic el procés de creació de ‘Black is Beltza’.AMADO FORROLLA

El músic Fermín Muguruza comparteix amb el públic el procés de creació de ‘Black is Beltza’.

El músic Fermín Muguruza comparteix amb el públic el procés de creació de ‘Black is Beltza’.AMADO FORROLLA

tracking