SEGRE
no t'ho perdis

SEGRE publica aquest dimarts novetats sobre Tor, amb la seua fama mediàtica i l'allau de visitants en el punt de mira

POLÍTICA CULTURAL EXPOSICIÓ

Liciten la nova àrea del gòtic del Museu de Lleida

Espai on era l'art de Sixena

Àrea del museu on hi havia obres de Sixena que es remodelarà.

Àrea del museu on hi havia obres de Sixena que es remodelarà.LLEONARD DELSHAMS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Consorci del Museu de Lleida, Diocesà i Comarcal va fer públic ahir l’anunci de licitació de les obres de remodelació i renovació de l’espai dedicat a l’art gòtic de l’exposició permanent. Es tracta de l’àrea on s’exhibien part de les obres de Sixena que fa tres anys es van traslladar al monestir oscenc en la polèmica operació amb Guàrdia Civil inclosa i en plena intervenció de la Generalitat pel 155.

Les obres comportaran l’actuació en altres espais de la mateixa planta del museu per aconseguir així una línia expositiva coherent, que sustenti un millor discurs històric, que permeti obrir una nova política d’adquisicions, incorporant més contingut de territori i de ciutat.

El pressupost de licitació (sense IVA) ascendeix a 169.496,61 euros i el termini límit de presentació d’ofertes finalitzarà el 28 de desembre. Val a recordar que aquesta inversió ja va ser anunciada el setembre de l’any passat per la llavors consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga. L’actual titular, Àngels Ponsa, va anunciar fa tres mesos ajuts el 2021 procedents dels fons Feder per a la nova climatització del museu.

tracking