SEGRE

'Sóc de l'oest', himne de Ponent, s'autodestruirà quan arribi als 100 milions de reproduccions

'Som de l'oest', himne de Ponent, s'autodestruirà quan arribi als 10 milions de reproduccions

'Som de l'oest', himne de Ponent, s'autodestruirà quan arribi als 10 milions de reproduccions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El popular himne de David Esterri 'Lo pardal roquer', Sóc de l'oest, s'autodestruirà quan arribi als 100 milions de reproduccions. Aquesta és la mesura que ha adoptat Suporify, la plataforma de reproducció musical més utilitzada de la xarxa, per evitar que els temes morin d'èxit i afavorir que quedin al record de la memòria dels habitants. Ho ha anunciat en un missatge oficial després de constatar que el popular tema de l'oest de Catalunya ja comptava amb prop de 98 milions de reproduccions i que el passat cap de setmana s'havia cantat, a les comarques de Ponent, en tres corals, una entrega d'orles, un geriàtric i quatre manifestacions i que preveia que durant la Setmana Santa es podria arribar a multiplicar.

Suporify també ha anunciat que s'autodestruiran tots els himnes de Lo Pau de Ponts, sense anunciar fites de reproduccions.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking