Gran victòria del Lleida a Llagostera (2-3) gràcies a uns espectaculars primers 20 minuts

El Lleida Esportiu ha aconseguit aquesta tarda una victòria clau per a les seues aspiracions de jugar el play off d’ascens en imposar-se en el camp del Llagostera per 2-3. Amb aquest resultat, se situa provisionalment quart a la classificació, a l’espera del resultat del Cornellà, amb qui està empatat a punts.

Els de Gerard Albadalejo han segellat el triomf en un inici espectacular del partit, ja que als 20 minuts dominaven per 0-3 al marcador. El primer gol ha estat obra d’Andriu, en rematar una falta lateral servida per Javi López en el minut 9. I només un minut més tard, Juanto Ortuño ha enviat la pilota al fons de la porteria local resolent un embolic en l’àrea. La cirereta l’ha posat Javi López en el minut 20 amb una rematada espectacular que ha entrat per l’escaire. Amb el partit pràcticament resolt, el Lleida ha continuat controlant el joc, i amb el 0-3 s’ha arribat al descans.

Com és lògic, el Llagostera ha començat la segona part intentant, com a mínim, reduir distàncies al marcador, però el porter del Lleida, Diego Rivas, amb prou feines ha hagut d’intervenir. En canvi, Juanto Ortuño ha estat a punt de marcar el seu segon gol i posar el 0-4 al marcador amb una rematada que s’ha estavellat al travesser en el minut 58. No obstant això, en el 72 els locals han estat els que han marcat un gol, obra de Maynau. De nou el Lleida ha tingut ocasions per sentenciar el partit, però Jorge Félix i Juanto no les han aprofitat. I fent bona la dita que qui perdona ho acaba pagant, el Llagostera ha marcat el 2-3 en el minut 86 i ha anat a totes per culminar la remuntada. Per sort, el Lleida ha aconseguit sortir indemne d’aquests últims minuts i suma així una victòria que rellança les seues opcions d’estar al play off.