SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barcelona necessita vendre

El club vol treure els màxims diners possibles per jugadors amb els quals no compta, com André Gomes, Rafinha o Aleix Vidal || El central francès del Sevilla, Lenglet, entre els possibles reforços

Rafinha és un dels jugadors per qui el Barcelona espera fer ‘caixa’ aquest estiu.

Rafinha és un dels jugadors per qui el Barcelona espera fer ‘caixa’ aquest estiu.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona ha posat al mercat jugadors amb qui no compta el tècnic, Ernesto Valverde, la pròxima temporada. El club necessita ingressar diners per fer front als seus pròxims fitxatges, per la qual cosa espera treure els màxims diners possibles, encara que el club no es caracteritza per fer bons negocis quan ha de desprendre’s de futbolistes. El Barça gastarà a començaments de juliol 100 milions en la clàusula de rescissió d’Antoine Griezmann i en necessita 30 més per incorporar el central, també francès, Clément Lenglet, actualment jugador del Sevilla.

Pel que fa a les sortides, Ernesto Valverde ha demanat una plantilla més curta per poder donar sortida a jugadors de la base, mentre el club també necessita que la massa salarial no se li dispari.

El jugador transferible que a priori té millor cartell és el portuguès André Gomes. El club confiava que fes un bon Mundial, però no ha estat inclòs en la llista de Portugal, per la qual cosa no serà gens fàcil recuperar els 35 milions que el club va pagar per ell.

També espera obtenir 35 milions per Rafinha, que és la xifra que hauria de pagar l’Inter de Milà si vol quedar-se’l en propietat. L’equip italià hi està interessat, però no a aquest preu. També és al mercat Aleix Vidal, pel qual el Barcelona vol escoltar ofertes, mentre que jugadors com Denis Suárez o Alcácer, en principi no estan amb intenció de marxar. Les elevades fitxes que perceben també dificulten qualsevol operació de sortida. Denis Suárez creu que la marxa d’Iniesta li dóna més possibilitats i Alcácer vol demostrar al tècnic que, malgrat que finalment arribi Griezmann, està en condicions de lluitar per un lloc a la davantera.

D’altra banda, el Barcelona és un dels equips que menys jugadors del filial ha pujat al primer equip aquesta passada temporada, una dada que diu molt poc de la confiança del club en la Masia. En aquest sentit, tan sols José Arnaiz va jugar a la Lliga i amb fitxa del filial, encara que només va jugar cinc minuts. El Betis és l’equip que més ha confiat en la seua planter, amb set jugadors que han disputat un total de 3.990 minuts.

tracking