SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Golejada i... cinquens!

L’ICG posa el colofó a una temporada de somni amb una victòria de prestigi sobre el Reus per igualar el millor resultat de la seua història || Darío Giménez, Deri Mataix i Albert Mola es van acomiadar

Els jugadors, tècnics i directius del Llista es van fer una foto de família amb els jugadors de la base.

Els jugadors, tècnics i directius del Llista es van fer una foto de família amb els jugadors de la base.SANTI IGLESIAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida va posar el colofó a una temporada de somni amb una victòria de prestigi sobre el Reus (6-3) que li permet acabar la Lliga cinquè, igualant la millor classificació de la seua història de fa quinze anys, en la temporada 2002-2003. Va ser un partit pletòric en una nit de comiats, amb els dels del planter Deri Mataix i Albert Mola i, sobretot, del seu referent, un Darío Giménez que va ser ovacionat després de ser substituït.

El partit va ser tot un festival. Va començar trepidant, especialment pel bàndol llistat, que als dos minuts ja havia inaugurat el marcador gràcies a Andreu Tomàs, que poc després serviria el segon a Darío Giménez i firmaria el tercer. El Llista estava passant per damunt de tot un gran, cosa que va obligar Jordi Garcia a demanar temps mort. El seu equip va reaccionar i va escurçar distàncies, però poc més, ja que va topar amb un Lluís Tomàs incommensurable, que va aturar, amb l’ajuda del travesser, una falta directa llançada a Marín, i posteriorment va desbaratar una triple acció dels reusencs.

En la represa, monòleg llistat davant d’un Reus que protestava tot. Andreu Tomàs situava el 4-1 amb una passada de Cañellas, qui a 11 minuts per al final situava un sorprenent 5-1. El de Tremp firmaria el seu pòquer de gols per al 6-1, i encara van poder venir molts més en un tram final emotiu amb el comiat de Darío, que va ser substituït entre l’ovació del públic.

Mola jugarà a França i Darío se’n va per tornar

Va ser un partit de comiats, alguns, amb el repte de tornar, com el d’Albert Mola. El porter lleidatà, que ha fitxat pel Quevert francès, va reconèixer que “me’n vaig per intentar tornar. És dur anar-se’n de casa, però me’n vaig per millorar. Sé que és necessari pel nivell del club i de Lluís (Tomàs), que no hi ha ningú que li arrabassi el lloc”, va dir amb llàgrimes als ulls i la veu entretallada. Darío Giménez, per la seua part, va dir que deixa un club que “ha estat la meua família”, però va avisar que “vull tornar, però no per acabar la meua carrera esportiva, sinó per continuar fent gran aquest club”.

Els jugadors, tècnics i directius del Llista es van fer una foto de família amb els jugadors de la base.

Els jugadors, tècnics i directius del Llista es van fer una foto de família amb els jugadors de la base.SANTI IGLESIAS

tracking