SEGRE

INSTITUCIÓ XARXES SOCIALS

Polèmica per les imatges dels 50 anys de Felip VI

Twitter es burla de fotos inèdites de la família reial difoses per la Zarzuela || Celebra el seu aniversari dimarts vinent

Els reis i les seues filles, menjant un potatge de verdures que els ha servit Letícia.

Els reis i les seues filles, menjant un potatge de verdures que els ha servit Letícia.CASA DE S.M EL REY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La princesa Elionor i la infanta Sofia contemplant l’enregistrament del missatge de Nadal del rei, Felip VI al volant al costat de la reina i les seues filles camí del col·legi mentre la gran repassa la taula periòdica, el dinar familiar d’un dissabte o el rei a bord d’un helicòpter durant el seu recent viatge a Gran Canària.

Aquestes són algunes de les imatges inèdites difoses per la Casa Reial –en format de fotografia i de vídeo– amb motiu del 50 aniversari del cap d’estat, que se celebrarà dimarts vinent, perquè puguin ser utilitzades pels mitjans de comunicació.

Tanmateix, els tuitaires han fet gala del seu enginy i han parodiat la imatges de la Casa Reial. Per exemple, a la imatge de la família dinant, un usuari de Twitter va publicar una conversa fictícia entre una de les infantes i el rei: “–Papi, per què posem dos plats nets sota el de la sopa? –Perquè els frega el servei, carinyo.” En una altra fotografia hi ha les infantes parlant amb el seu pare el dia de l’enregistrament del discurs de Nadal i un altre tuitaire la parodia amb una altra conversa: “–Papi, podem jugar amb Froili a caçar?”

I així es va omplir aquesta xarxa social ahir, amb contínues mofes acompanyant les imatges reials.

Aquesta és la primera vegada que Zarzuela publica una gran quantitat de material: 84 minuts de vídeo i 77 fotografies.

tracking