SEGRE

FESTES

Segona i multitudinària jornada de l'Aplec del Caragol

Milers de penyistes i visitants omplen el recinte dels Camps Elisis

Segona i multitudinària jornada de l'Aplec del Caragol

Segona i multitudinària jornada de l'Aplec del CaragolLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona jornada de l’Aplec del Caragol s'ha iniciat aquest matí amb l’acte més emotiu de tota la festa: l’ofrena floral que cada any es fa per recordar els collistes difunts davant l’estàtua de Manolo Calpe, un dels seus fundadors.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de diversos regidors de la corporació, ha participat en l’ofrena amb el president de la Fecoll, Ferran Pérdrix, qui ha dirigit unes paraules en record dels membres de l’Aplec que ja no hi són.Tot seguit, les diferents colles han anat dipositant els seus rams de flors als peus de l’estàtua de Manolo Calpe, estona en la qual s’han viscut moments d’emoció per part dels penyistes. A continuació, la xaranga ha convidat els assistents a tornar a les colles i a participar en les activitats que durant el dia s'han fet al recinte, com concursos, tallers i activitats infantils. 

La jornada està sent multitudinària amb milers de penyistes i visitants que omplen els Camps Elisis en una jornada menys calorosa que les d'edicions passades. 

La 39a edició de l'Aplec del Caragol compta amb la participació de 105 colles i uns 13.500 collistes. Igual que l’edició anterior, es cuinaran unes 12 tones de caragols. La Fecoll és l’entitat que aglutina les colles que participen en l’Aplec i l’organitzadora d’aquest esdeveniment, que espera superar els 200.000 visitants. 

tracking