SEGRE

SOLIDARITAT ACTES

Tàrrega aposta per la prevenció de l'Alzheimer

Activitats benèfiques des de dilluns fins al 2 d'octubre || El centre de dia acull 44 usuaris i dona servei a 30 més

Robert, Pijuan, Alba Pijuan i Moix, en la presentació dels actes.

Robert, Pijuan, Alba Pijuan i Moix, en la presentació dels actes.L. PEDRÓS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Alzheimer Tàrrega i Comarca reprèn el seu programa d’activitats en el marc del Dia Mundial de l’Alzheimer 2021 amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre els estralls que provoca aquesta malaltia neurodegenerativa en les persones que la pateixen i els seus familiars.

Ho farà amb una sèrie de tallers, conferències, caminades populars i sengles espectacles benèfics que tindran lloc entre el 20 de setembre i el 2 d’octubre a Tàrrega, Agramunt, Bellpuig i Sant Martí de Maldà.

A més de conscienciar sobre la malaltia, les activitats serviran per recaptar fons amb què garantir la continuïtat del servei assistencial de l’entitat, que atén 44 usuaris al centre de dia (malalts diagnosticats) i una trentena de persones a través del programa de tallers de prevenció de la memòria, que el pròxim mes d’octubre s’estrenarà també a Agramunt. La programació va ser presentada per la presidenta i la directora de l’associació, Teresa Robert i Ramona Moix, respectivament, acompanyades de l’alcaldessa, Alba Pijuan, i la regidora d’Acció Social Associativa, Igualtat i Salut, Assumpta Pijuan.

El lema del Dia Mundial de l’Alzheimer, que es commemorarà dimarts vinent, és Zero omissions, zero Alzheimer amb referència a la importància del diagnòstic precoç i la investigació.

tracking