SEGRE

INICIATIVES ENTITATS

La solidaritat se cita als carrers de Lleida

Entrega d'aliments del col·legi Sagrada Família i productes solidaris de Sant Josep

Alguns dels alumnes participants en la donació d’aliments, ahir a la parròquia del Carme.

Alguns dels alumnes participants en la donació d’aliments, ahir a la parròquia del Carme.COL·LEGI SAGRADA FAMILIA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Centenars d’alumnes del col·legi Sagrada Família de Lleida van sortir ahir al carrer per entregar diversos quilos d’aliments a la parròquia del Carme. Petits des dels tres anys, de la Llar d’Infants, fins als 16 anys, de quart d’ESO, van formar una gran fila des de la porta del col·legi fins a la de l’esmentada església per traslladar els aliments, ja classificats. “Són temps en què qualsevol ajuda és bona i des del centre sempre estem disponibles per a això.

Amb aquesta campanya, a més de la donació d’aliments, també volem que els alumnes reflexionin i prenguin consciència sobre la necessitat que pateix molta gent a la nostra ciutat. Per això vam posar en marxa aquesta iniciativa en què participa tot el centre i en la qual són els mateixos alumnes els que porten els aliments i els organitzen”, va explicar Montserrat Farré, representant de l’escola. A més dels aliments recollits al centre educatiu, la iniciativa ha comptat també amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants del carrer Democràcia i Cardenal Remolins.

A la mateixa zona, davant de l’edifici de la Diputació, representants de les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida van estar ahir per segon dia en un estand en el qual venien articles de regal fets pels mateixos alumnes del centre, així com productes directament relacionats amb les festes de Nadal, alguns dels quals dedicats a La Marató de TV3. D’altra banda, ahir van rebre la visita del president de la diputació, Joan Talarn, que va agrair el treball realitzat de les escoles.

Alumnes i professors de les Escoles Especials Llar de Sant Josep.

Alumnes i professors de les Escoles Especials Llar de Sant Josep.COL·LEGI SAGRADA FAMILIA

tracking