SEGRE

Milers de persones clamen a Lleida per la llibertat dels exconsellers i els Jordis

Vista de la capçalera de la manifestació a la seua sortida de Ricard Viñes.

Milers de persones clamen a Lleida per la llibertat dels exconsellers i els JordisÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers de persones es manifesten aquesta tarda pel centre de Lleida convodados pels comitès en defensa de la República per demanar la llibertat dels 8 exconsellers empresonats, així com de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, els presidents de l’ANC i Òmnium que també estan a la presó. La marxa ha sortit a les 17.00 hores des de Ricard Viñes cap a la plaça Catalunya, on té previst acabar. Els participants han corejat consignes com "!libertad presos polítics!"boti, boti, boti, espanyol el qui no boti", "som República" o "els carrers sempre seran nostres".

A més, els que es troben en la part davantera de la manifestació porten un gran llaç groc que simbolitza l’exigència de llibertat per als presos.

Part dels manifestants han arribat en columnes procedents dels barris o d’altres municipis. En alguns casos, aquestes columnes han protagonitzat marxes lentes amb vehicles en diferents vies, com l’A-2 entre Golmés i Lleida ciutat, o la LL-11 entre Alcarràs i Lleida. També hi ha hagut columnes procedents dels municipis propers a la N-230.

tracking