SEGRE

SUCCESSOS ALDARULL

Detingut per tallar part d'una orella a un home a una baralla a Cappont

La Urbana el va arrestar per un delicte de lesions

Imatge de la caserna de la Guàrdia Urbana.

Imatge de la caserna de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada al barri de Cappont un jove de la capital del Segrià per haver tallat part de l’orella a un altre durant una baralla. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de lesions. Els fets van tenir lloc cap a les 5.00 hores als voltants dels Camps Elisis, on aquest cap de setmana té lloc l’Aplec del Caragol. Per causes que es desconeixen, dos joves, tots dos veïns de Lleida i de nacionalitat espanyola, van començar a discutir-se i van acabar embolicant-se en una baralla. Pel que sembla, un dels implicats va agafar l’altre jove i li va estirar fortament de l’orella, a la qual portava una arracada, i li va fer un tall rellevant al lòbul, segons va informar la Guàrdia Urbana. Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana van dirigir-se al lloc dels fets, i després d’investigar el que havia passat, van acabar detenint un dels implicats com a presumpte autor d’un delicte lesions.

El ferit va ser atès per membres del dispositiu sanitari que havia desplaçat a l’Aplec, que després de fer-li unes primeres cures in situ, el van traslladar a un centre mèdic ja que, pel que sembla, necessitava punts de sutura.

El jove va arrancar l’arracada que portava l’altre jove, la qual cosa li va causar un tall al lòbul

A la baralla no es van veure implicades altres persones, segons va afegir la Guàrdia Urbana. El detingut va ser traslladat als Mossos d’Esquadra per passar posteriorment a disposició judicial.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana, així com els Mossos d’Esquadra, han incrementat aquest cap de setmana la vigilància i els controls a l’entorn dels Camps Elisis amb motiu de la celebració multitudinària de l’Aplec del Caragol per evitar actes delictius i incidents.

tracking