SEGRE

Presó per als dos detinguts de 18 anys acusats d'apunyalar un altre jove durant una baralla a Lleida

El tribunal de menors va ordenar diumenge l'internament preventiu de l'altre detingut, de 17 anys

El carrer Corregidor Escofet de Lleida, ahir, hores després de la baralla entre joves magrebins.

El carrer Corregidor Escofet de Lleida, ahir, hores després de la baralla entre joves magrebins.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció 4 de Lleida, en funcions de guàrdia, ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança, pels dos detinguts de 18 anys, M. A. i M. A., acusats d'intentar matar un altre jove, de 19 anys, durant una baralla, diumenge a la matinada, al barri de Pardinyes de Lleida, notícia que ha avançat avui SEGRE. Ho ha decidit el jutge, aquest dilluns, després que hagin passat a disposició judicial. El jutjat de guàrdia va ratificar diumenge l'internament preventiu de l'altre detingut, de 17 anys, després que ho acordés la fiscalia de menors. Tots tres estan acusats d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa ja que, a més de colpejar la víctima, la van apunyalar al pit amb un ganivet. La Guàrdia Urbana ha informat que en el moment de les detencions, tots tres duien armes blanques a sobre, que es van comissar.

La baralla va tenir lloc a l'altura del número 41 del carrer Baró de Maials, diumenge, a la 1.15h de la matinada. Els detinguts van marxar del lloc però agents de la Guàrdia Urbana els van localitzar i detenir a la zona d'aparcament del Barris Nord. La víctima la van trobar estesa a terra a la rambla del Corregidor Escofet.

El ferit va ser traslladat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida en estat greu, tal com ha explicat la Guàrdia Urbana. Des del centre hospitalari, però, no han informat aquest dilluns sobre el seu estat de salut.

Tots els implicats en la baralla, tant els tres detinguts com la víctima, són de nacionalitat marroquina. Cap dels detinguts té antecedents i els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de la baralla.

tracking