SEGRE

SUCCESSOS LABORAL

Una dona de 48 anys mor atropellada per un camió a Lleida

El vehicle va envestir una treballadora, de 48 anys, al fer marxa enrere

Vista exterior de l’empresa on va tenir ahir lloc el sinistre mortal al polígon Les Canals.

Vista exterior de l’empresa on va tenir ahir lloc el sinistre mortal al polígon Les Canals.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una treballadora de 48 anys d’una empresa especialitzada en maquinària del polígon de Les Canals de Lleida va morir ahir al migdia al ser atropellada per un camió al recinte de l’empresa. Segons van informar els Mossos d’Esquadra, els fets van ocórrer a les 15.42 hores, quan van ser alertats que s’havia produït un accident laboral en una empresa d’aquest polígon.

Els fets van ocórrer quan un camió que feia una maniobra de marxa enrere, després de descarregar, va atropellar accidentalment una de les treballadores que passaven per la zona, que no va veure el conductor al fer la maniobra. El conductor no la va veure i la va envestir. Malgrat la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no van poder fer res per salvar la vida de la dona, que va morir. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos, la Guàrdia Urbana i efectius del SEM.

La policia catalana va posar l’accident laboral mortal en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en aquest tipus de sinistres.

Es tracta del primer accident laboral mortal d’aquest any registrat a la província de Lleida. Dimecres, un veí de Tamarit de Llitera de 36 anys va morir al bolcar el buldòzer que conduïa mentre duia a terme treballs d’adequació en una pista forestal de Jasa, a la comarca de la Jacetània (Osca).

tracking