SEGRE

La Paeria assumirà la gestió del cementiri de Raimat

Acorda la cessió de l'equipament amb Codorniu, l'empresa propietària

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i el director general del celler de Raimat, Joan Esteve.

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i el director general del celler de Raimat, Joan Esteve.Javi Martín / Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ajuntament de Lleida ha arribat a un principi d'acord amb l'empresa Codorniu SA, propietària fins ara del cementiri de Raimat, perquè faci efectiva la cessió d'aquest equipament. Passarà així a ser de titularitat municipal, amb la inversió necessària per adaptar-lo a la normativa vigent. Així ho ha anunciat aquest dilluns l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, després de reunir-se amb el director general del celler de Raimat, Joan Esteve.

L'acord contempla que la Paeria assumeixi la titularitat del cementiri, la gestió del qual podrà cedir després a l'EMD de Raimat. L'ajuntament afrontarà també la inversió necessària per adaptar el recinte a la normativa de Policia Sanitària i Mortuòria. A canvi, l'empresa cedeix diversos terrenys, un dels quals es destinarà a la construcció de la nova depuradora que ha de donar servei a Raimat. En paral·lel, l'ajuntament està en converses perquè la depuradora de l'empresa passi a ser gestionada per la companyia d'aigües de Lleida, d'acord amb els requeriments de l'ACA.

tracking