SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un jove de 21 anys en un accident de moto a la Lleida

El sinistre va tenir lloc dijous a la nit a l’avinguda Pla d’Urgell || La víctima va patir un fort traumatisme al tòrax i va morir després de ser traslladat a l’Arnau

L’accident mortal va tenir lloc dijous a la nit a l’avinguda Pla d’Urgell de la Bordeta.

L’accident mortal va tenir lloc dijous a la nit a l’avinguda Pla d’Urgell de la Bordeta.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Lleida de 21 anys, Albert Amat Torruella, va morir dijous a la nit al tenir un accident amb la moto que conduïa al barri de la Bordeta. Fonts properes al cas van assenyalar a SEGRE que l’accident va tenir lloc uns deu minuts abans de les onze de la nit a l’avinguda Pla d’Urgell. Per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, el jove, que anava sol a la moto, va perdre el control i va caure al carrer. El vehicle va impactar contra uns contenidors que hi havia a la zona i el jove va patir un fort traumatisme al tòrax. Fins al lloc es van desplaçar ràpidament diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) després de rebre les primeres trucades de testimonis que van veure l’accident. Els serveis mèdics van intentar reanimar el jove al mateix lloc del sinistre i el van traslladar en estat molt greu a l’hospital Arnau de Vilanova, on va morir. El tràgic accident ha causat una gran commoció entre els veïns del barri.

En el que va d’any, un total de 17 persones han mort en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes. A Lleida ciutat, l’ocorregut a la Bordeta és el primer accident mortal que s’ha registrat en l’àmbit urbà aquest any a Ponent. L’any passat, no es va registrar cap mort per accident a la ciutat.

En el conjunt de les carreteres lleidatanes, l’últim sinistre mortal es va produir el passat 29 de juny a l’A-2 a Fonolleres, quan un conductor de 72 anys va perdre la vida en una sortida de via. Amb el jove mort a la Bordeta, en el que va d’any han mort 5 motoristes per accidents a Ponent, un més que en el mateix període de l’any passat.

Els motoristes són considerats, igual que els ciclistes i els vianants, un col·lectiu vulnerable.

A la província, aquest any han mort dos vianants atropellats a Vilanova de la Barca i Torres de Segre. En aquest últim cas, el conductor va ser arrestat per conduir sota els efectes de les drogues.

També va ser atropellat mortalment un ciclista a Montellà i Martinet i el conductor del vehicle va ser detingut.

tracking