SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Jo creia que amb l’elecció del Sr. Torra com a President la cosa tiraria endavant tot i que les perspectives no eren gaire esperançadores, però no. A provocar de nou. És molt preocupant que tota la gent preparada total o en part estigui a la presó o a l’estranger a viure del cuento, perquè ells diuen que hi són per defensar-se i no ser empresonats. Si no haguessin fet res inconstitucional no haurien de tenir por, doncs, vinga a provocar, ara consellers que estan empresonats o fugits a l’estranger. No en tenim prou amb un president amb escrits pels quals ell mateix ha demanat perdó que ara tornem-hi amb la mateixa cançó.

Quan podrem tots els catalans tenir un govern que sigui per a tots, no sols per als independentistes? Ells diuen que el Govern central (que jo reconec que també està tocat) no és demòcrata i ha de retirar el 155. Què ens espera als que no pensem com els independentistes? I que, a més, volem seguir dins Espanya i de la Comunitat Europea? Patir i veure com gent que no sé si estan preparats −no tenien res previst al proclamar la DUI− volen governar una comunitat autònoma que fins fa poc era un dels motors d’Espanya. Ara s’està empobrint gràcies a la desvergonya d’alguns que es diuen catalans i que per a mi sols van a defensar la cadira, perquè recordeu que el Sr. Puigdemont quan va entrar al lloc del Sr. Mas va assegurar que ell no es presentaria a les eleccions, però hi va trobar el gust i no vol marxar.

Avui he sentit alguna cosa respecte a un pla B del Sr. Torra, però com poden reconduir i governar gent que no estan al país? És vergonyós i preocupant. Jo crec que s’ho han de fer mirar.

tracking