SEGRE

POLÍTICA

El PSC veu "molt desafortunades" les paraules de Torrent

Comprèn reacció dels advocats

PSC veu

PSC veu "molt desafortunades" les paraules de TorrentEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha considerat "molt desafortunades" les paraules del president del Parlament, Roger Torrent, en el Col·legi d’Advocats de Barcelona i ha assegurat que "comprenc" i "veig raonable" la reacció d’alguns dels assistents.

Torrent "va cometre un error" quan en el seu discurs d’intervenció en la tradicional cerimònia d’homenatge a l’advocacia catalana va denunciar l’existència de "presos polítics" i va arremetre contra la justícia a Espanya i la falta de separació de poders.

Illa ha fet aquestes declaracions als periodistes després de participar en una manifestació de suport als llogaters d’un edifici del barri obrer de Les Planes de Sant Joan Despí (Barcelona), als que es vol incrementar el lloguer de forma abusiva, segons els ocupants dels mateixos.

Segons el parer del polític del PSC, Roger Torrent (ERC) "hauria de tenir present la seua responsabilitat institucional com a president del Parlament".

"Esperem que dijous vinent es pugui desbloquejar la legislatura i confiem que es pugui crear un govern que respecti la legalitat vigent que es pugui ocupar de temes com el que denunciem avui", ha dit amb referència a l’increment dels preus dels lloguers.

tracking