SEGRE

POLÍTICA

Casado considera els pressupostos "suïcides" i una "mossegada" del nacionalisme

Considera que contenen "greuges comparatius"

Casat considera els pressupostos

Casat considera els pressupostos "suïcides" i una "mossegada" del nacionalismeEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP, Pablo Casado, considera que el projecte de llei de pressupostos que ha presentat el Govern són la "mossegada" que ha hagut de pagar Pedro Sánchez als nacionalistes per "atrinxerar-se en la Moncloa" i representen una política econòmica "suïcida" que pot portar a la recessió.

Per això, en la seua intervenció de clausura de la Convenció Nacional del PP, ha assegurat que si el text pressupostari s’arriba a aprovar i ell aconsegueix la Presidència del Govern, revertirà de forma immediata aquesta política.

Segons el seu parer, els pressupostos contenen "greuges comparatius" per les concessions que creu que inclouen el president de la Generalitat, Quim Torra, davant el que preveuen per a altres territoris.

Casado ha insistit que els pressupostos són "irresponsables, desequilibrats, desigualitaris i injustos" i la seua presentació respon al desig de Sánchez d’"atrinxerar-se en la Presidència del Govern "hipotecant el futur" dels espanyols".

De la mateixa forma, ha alertat que la política econòmica de l’Executiu pot tornar a sumir Espanya en recessió després que hagués de ser rescatada pel Govern de Mariano Rajoy.

El líder del PP ha subratllat que vol que el Govern deixi de fer "regals" amb els diners de tots i ha ressaltat que entre les seues mesures de caràcter econòmic hi hauria la supressió de l’impost de patrimoni.

tracking